Re-integratie - Bureau Dapper
Adviesbureau voor werk en mens
Coaching, loopbaanorientatie, loopbaan, coach, nieuwe baan, loopbaanbegeleiding, loopbaantest, onderzoek, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, ontwikkelen, ontwikkeling, werkplezier, passie
17314
page-template-default,page,page-id-17314,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Re-integratie

Hoe bewaak ik mijn grenzen? Hoe behoud ik balans? Hoe zorg ik ervoor dat ik weer goed kan slapen? Hoe voorkom ik opnieuw ziek worden? Hoe kan ik zo snel mogelijk weer aan het werk? Hoe krijg ik meer werkplezier? Hoe ga ik om met stress?

Hoe zorg ik ervoor dat de medewerker de juiste ondersteuning krijgt? Hoe voorkom ik langdurig verzuim? Wat kan ik doen om een spoedig herstel te bevorderen? 

 

Medewerkers en organisaties hebben behoefte aan ondersteuning om herstel te bevorderen en gezond en duurzaam te re-integreren. En effectief samenwerken met elkaar om een terugval voorkomen.  

Re-integratie is een persoonlijk veranderingstraject dat gepaard gaat met onzekerheden en uitdagingen. Een re-integratietraject geeft inzicht in het eigen functioneren en maakt inzichtelijk hoe het gedrag en de veerkracht zich tot elkaar verhouden. Dit zijn belangrijke voorspellers van een succesvolle re-integratie.

 

We maken hierbij gebruik van een gedragsmeting met een uitgebreide rapportage. De rapportage biedt ondersteuning voor verdere begeleiding bij de (persoonlijke) ontwikkeling. Het maakt onder meer valkuilen en patronen inzichtelijk. De uitkomsten van het rapport vormen de basis voor het re-integratietraject. 

We ontmoeten je graag!
Mail ons voor een afspraak op: info@bureaudapper.nl