Persoonlijke ontwikkeling - Bureau Dapper
Loopbaancoach Zwolle, Andrea Noordink. Ontdek jouw kwaliteiten. Vind de baan die bij je past. Jobmarketing, Loopbaanadvies, Outplacement in Noord Nederland
13939
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13939,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Persoonlijke ontwikkeling

Als jij energie positief in kunt zetten, kan jij jouw talent het beste ontwikkelen. Daarom is het belangrijk om te weten waar jouw energie op dit moment op gericht is. Door meer inzicht te krijgen in jouw angsten, frustraties of belemmeringen krijg je meer grip en werkplezier.

Heb je te weinig energie? Duurt het te lang voordat je hersteld bent na een werkdag? Mis je overzicht? Heb je te weinig controle? Ervaar je teveel stress?

Onze manier van begeleiden is heel persoonlijk en praktisch. Maar ook duidelijk en eerlijk. Waar sta je nu, wat wil je graag en wat houd je nog tegen? We onderzoeken je talenten en mogelijkheden en we kijken wat er nodig is om je weer gelukkig te maken in je werk.

Elk traject begint met een vrijblijvende kennismaking. We vinden het belangrijk dat er een klik is van beide kanten. Als we het samen zien zitten, maken we een voorstel op maat.

Bel of mail ons!

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Stel je vraag en wij reageren zo spoedig mogelijk.

 

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht