Persoonlijke ontwikkeling - Bureau Dapper
Adviesbureau voor werk en mens
Coaching, loopbaanorientatie, loopbaan, coach, nieuwe baan, loopbaanbegeleiding, loopbaantest, onderzoek, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, ontwikkelen, ontwikkeling, werkplezier, passie
17257
page-template-default,page,page-id-17257,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Persoonlijke ontwikkeling

Wil je inzicht in je talent en je drijfveren? Wil je jezelf ontwikkelen binnen of buiten de organisatie? Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan is een ontwikkeltraject wellicht iets voor jou! 

 

 

Vaak zetten we een ontwikkel onderzoek in als basis van het traject. Gecombineerd met begeleidingsgesprekken. Het onderzoek is gericht op het ondersteunen van vraagstukken rondom loopbaanplanning, ontwikkel mogelijkheden en (interne) mobiliteit. Het gaat uit van mogelijkheden en krachten. Een ontwikkelrapport wordt gekoppeld aan een functie.  

 

Het onderzoek maakt belangrijke factoren zichtbaar die nodig zijn om te ontwikkelen. Het geeft de combinatie tussen veerkracht en gedrag weer omdat dit de belangrijkste voorspellers zijn van werkplezier. Dit onderzoek maakt dit nauwkeurig en objectief inzichtelijk.  

 

Een objectief inzicht in talenten zorgt voor een passend ontwikkeltraject.  De begeleidingsgesprekken helpen om ontwikkeling te monitoren, bij te sturen en te evalueren.  

We maken graag kennis!
Mail ons voor een afspraak op: info@bureaudapper.nl