Over Bureau Dapper

“Tame birds sing of freedom. Wild birds fly.” -John Lennon


Bureau Dapper adviseert, begeleidt en inspireert mensen en organisaties met vraagstukken. Bureau Dapper neemt niet over, maar zet de beweging in gang. Samen zetten we grote stappen naar duurzame ontwikkeling en verandering. 

Verandering vraagt om lef, om dapper zijn. Het vraagt ook om goede begeleiding en adviezen. Om slim netwerken en verbinden. En om een nuchtere kijk op zaken, gewoon zeggen waar ’t op staat. Dat brengt mensen en organisaties écht in beweging. 


Contact


Bureau Dapper is opgericht in 2012 door Marianne Regtop (1978). Deze energieke aanpakker én verbinder doorbreekt ingesleten patronen en brengt echte verandering op gang. 

‘Mensen zijn zich vaak niet bewust van hun natuurlijke talenten. Iets dat je goed kunt, vind je immers vaak vanzelfsprekend. Ook aangeleerd gedrag zorgt er dikwijls voor dat mensen en hun talenten niet tot ontplooiing komen. En dat is zonde! 

Het geeft mij voldoening om mensen te stimuleren authentiek gedrag te vertonen, hun talenten ruim baan te geven en hun persoonlijk leiderschap daarmee te vergroten. Mijn aanpak is direct en oprecht, vaak met een vleugje humor en altijd met respect’.