Outplacement - Bureau Dapper
Loopbaancoach Zwolle, Andrea Noordink. Ontdek jouw kwaliteiten. Vind de baan die bij je past. Jobmarketing, Loopbaanadvies, Outplacement in Noord Nederland
15572
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15572,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Outplacement

Wanneer je je baan kwijt raakt, brengt dit onzekerheid over de toekomst met zich mee; vind ik wel een nieuwe baan? Waar moet ik beginnen?

Solliciteren is niet iets wat je dagelijks doet in je werkende leven. Wij gebruiken hiervoor een praktisch plan en gaan hiermee samen aan de slag. We kijken waar je talenten en mogelijkheden liggen, wat je energie geeft en hoe we daar invulling aan kunnen geven bij jouw nieuwe baan. Vervolgens maken we een realistisch loopbaanperspectief. Tijdens de kennismaking bepalen we samen de inhoud van jouw traject. Wat heb jij nodig om die passende baan te vinden? Wij zetten ons brede netwerk in om jou te ondersteunen.

 

De arbeidsmarkt is volop in beweging. Goed netwerken en je online personal branding is belangrijker dan een sollicitatiebrief. Een goede profielfoto, een professioneel LinkedIn-profiel, interessante updates op social media en een knallende persoonlijke presentatie kunnen je kansen op die leuke baan aanzienlijk vergroten.

 

Heb jij voldoende focus op de oplossing? Wij helpen jou hier graag mee.

Bel of mail ons!

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Stel je vraag en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Hoofdkantoor Assen:
Spanjelaan 12-a
9403 DP Assen

Spreeklocatie Zwolle:
Dokter van Deenweg 13

8025 BP Zwolle

Contact:
Andrea Noordink 06 – 126 404 72
Agnes Tuin 06 – 136 076 69
Marianne Regtop 06 – 813 302 11

Mail:
info@bureaudapper.nl

KvK:
63379074

Privacyverklaring

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht