Ontwikkeling - Bureau Dapper
Loopbaanadvies, Agens Tuin. Marianne Regtop. Ontdek jouw kwaliteiten. Vind de baan die bij je past. Duurzame inzetbaarheid, Vitaliteit, Loopbaanadvies, Outplacement in Noord Nederland
13939
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13939,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Ontwikkeling

Wanneer energie positief in wordt gezet, kunnen medewerkers zichzelf het beste ontwikkelen. Daarom is het belangrijk om te weten waar de energie op dit moment op gericht is. Door meer inzicht te krijgen krijgen medewerkers meer grip en (werk)plezier.

We zetten instrumenten in om vraagstukken te onderzoeken. We coachen en begeleiden medewerkers op een actieve en positieve wijze.

Onze manier van begeleiden is heel persoonlijk en praktisch. Maar ook duidelijk en eerlijk. Waar staat de medewerker nu, wat wil de medewerker graag en wat houd de medewerker nog tegen? We onderzoeken de talenten en mogelijkheden en we kijken wat er nodig is om de medewerker weer gelukkig te maken in zijn of haar  werk.

Elk traject begint met een vrijblijvende kennismaking. We vinden het belangrijk dat er een klik is van beide kanten. Als we het samen zien zitten, maken we een voorstel op maat!

Bel of mail ons!

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Stel je vraag en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht