Mediation - Bureau Dapper
Adviesbureau voor werk en mens
Coaching, loopbaanorientatie, loopbaan, coach, nieuwe baan, loopbaanbegeleiding, loopbaantest, onderzoek, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, ontwikkelen, ontwikkeling, werkplezier, passie
17330
page-template-default,page,page-id-17330,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Mediation

De omgang en communicatie tussen jou en je medewerkers, of de medewerkers onderling, kan soms best moeilijk zijn. Je voelt onrust of misschien zelfs onvrede, maar je krijgt de werkelijke oorzaak van de problemen niet boven water. Laat staan dat je weet hoe deze op te lossen. Het is soms best lastig om met alle emoties om te gaan die je er in dit soort situaties ongevraagd bij krijgt.

 

Bij kwesties die dreigen te escaleren, lopen organisaties een onaanvaardbaar bedrijfsrisico. Denk daarbij aan het ontstaan van een hoog verloop, te hoog verzuim, arbeidsconflicten, slechte werksfeer of aan medewerkers die zich niet meer aan de geschreven en ongeschreven regels van de organisatie houden.

 

Wij helpen organisaties op het gebied van people management. Wij creëren rust door betrokken partijen weer met elkaar te verbinden. Van daaruit werken we verder. Wij bewaken de organisatorische belangen, zonder de belangen en het welzijn van de medewerkers uit het nog te verliezen. Zo ontstaat er altijd een win-win situatie.

 

Vertrouwelijk, neutraal persoon, gebrek aan wederzijds begrip, onder begeleiding op zoek naar een duurzame oplossing. 

We maken graag kennis!
Mail ons voor een afspraak op: info@bureaudapper.nl