Marianne Regtop - Bureau Dapper
16397
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16397,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
18112_BUREAU-DAPPER_PORTRET_03-TOP (1) (1)

Marianne Regtop

 

Mensen vertellen me vaak dat ze na een gesprek met mij weer met frisse energie verder kunnen. Ik ben een aanpakker die gaat voor écht contact. Eerlijk en oprecht. Want alleen dan kan ik je verder helpen en je inspireren en motiveren om het beste uit jezelf, je team of je organisatie te halen. Dat doe ik op een directe, maar warme manier. Samen kijken we hoe we datgene wat jij wilt, het beste kunnen bereiken. Ik werk oplossingsgericht en met aandacht. Ik doorbreek graag ingesleten patronen en durf zaken aan de kaak te stellen.

Voor verschillende vraagstukken kun je bij mij terecht. Een aantal voorbeelden: Wil je aan de slag met je ontwikkeling? Zit je niet goed in je vel? Heb je te maken met een conflict? Of zoek je hulp bij het vinden van een nieuwe baan? 
Ik maak graag eens vrijblijvend kennis met je! 

Ben je werkzaam bij een woningcorporatie? Dan ken je misschien FLOW, Fonds Leren en Ontwikkelen Woningcorporaties, waarvoor ik loopbaanadviseur ben, klik hier voor meer informatie over de Loopbaanwijzer en de gratis loopbaangesprekken.

Typisch Marianne: energiek, eerlijk, een teamplayer en een verbinder in hart en nieren.

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Stel je vraag en wij reageren zo spoedig mogelijk!

Spanjelaan 12-a
9403 DP Assen

Andrea Noordink 06 – 126 404 72
Agnes Tuin 06 – 136 076 69
Marianne Regtop 06 – 813 302 11

 


info@bureaudapper.nl

Kvk 63379074

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht