Marianne Regtop - Bureau Dapper
Adviesbureau voor werk en mens
Coaching, loopbaanorientatie, loopbaan, coach, nieuwe baan, loopbaanbegeleiding, loopbaantest, onderzoek, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, ontwikkelen, ontwikkeling, werkplezier, passie
16397
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16397,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
18112_BUREAU-DAPPER_PORTRET_03-TOP (1) (1)

Marianne Regtop

 

Op een progressiegerichte manier werk ik samen met mensen en organisaties naar hun doelen. Autonomie en eigen regie zijn belangrijk hierin. Ik doorbreek graag ingesleten patronen en durf zaken aan de kaak te stellen.

Mensen vertellen me vaak dat ze na een gesprek met mij weer met frisse energie verder kunnen. Ze hebben nieuwe inzichten gekregen of weten beter wat ze zelf willen. Ik ben een aanpakker en een verbinder die gaat voor écht contact. Eerlijk en oprecht. Want alleen dan kan ik mensen verder helpen en mensen inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf, het team of de organisatie te halen. Dat doe ik op een directe en warme manier.

Ben je werkzaam bij een woningcorporatie? Dan ken je misschien FLOW, Fonds Leren en Ontwikkelen Woningcorporaties, waarvoor ik loopbaanadviseur ben, klik hier voor meer informatie over de Loopbaanwijzer en de gratis loopbaangesprekken.

Typisch Marianne: energiek, eerlijk, een teamplayer en een verbinder in hart en nieren.

Contact

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Stel je vraag en ik reageer zo spoedig mogelijk!

Kantoor:
Spanjelaan 12-a

9403 DP Assen

Telefoon:
Marianne Regtop 06 – 813 302 11

Mail:
info@bureaudapper.nl

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht