Loopbaanoriëntatie - Bureau Dapper
Adviesbureau voor werk en mens
Coaching, loopbaanorientatie, loopbaan, coach, nieuwe baan, loopbaanbegeleiding, loopbaantest, onderzoek, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, ontwikkelen, ontwikkeling, werkplezier, passie
17251
page-template-default,page,page-id-17251,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Loopbaanoriëntatie

Mensen en organisaties veranderen. Verandering van werk en taakinhoud brengt vaak vragen met zich mee, of de oorzaak nu ligt in veranderde omstandigheden of nieuwe ambities. We ondersteunen werkgever en werknemer met een gedegen aanpak voor loopbaanoriëntatie.  

  

Ons doel is om medewerkers actief en verantwoordelijk te maken voor hun eigen loopbaan. Zodat ze proactief kunnen inspelen op veranderingen en meer de regie over hun eigen loopbaan gaan voeren. We ondersteunen de werknemer bij het opnieuw formuleren van vaardigheden en ambities en het realistisch kijken naar de mogelijkheden, zowel binnen en soms ook buiten de eigen organisatie.  

 

Loopbaanoriëntatie trajecten zijn maatwerk trajecten. Deze bestaan uit begeleidingsgesprekken gecombineerd met diverse loopbaaninstrumenten. Het traject start met een uitgebreid kennismakingsgesprek met de medewerker. Tijdens dit gesprek inventariseren we de behoefte en kan de medewerker beoordelen of er een klik is met ons en maken we vanuit hier een voorstel op maat.

Loopbaanoriëntatie trajecten worden tevens online aangeboden. Na het voeren van een kennismakingsgesprek via Skype of telefoon, start ons 8 weken durende programma waarbij de loopbaanvraag centraal staat. We zetten ons loopbaanonderzoek in waarbij je inzicht krijgt in:

  • Sterkste competenties en de bijbehorende gedragingen.
  • Leerstijl: Inzicht in jouw leerstijl. Hoe leer jij en waar bevinden mogelijkheden om het leerrendement te verhogen?
  • Affiniteiten: Jouw interesses en voorkeuren voor werkomstandigheden.

Je krijgt vanuit dit onderzoek goede en bruikbare inzichten die je ondersteunen bij het maken van keuzes in je loopbaan.

Twee keer per week wordt er per email contact gewerkt met opdrachten en begeleiding gericht op de persoonlijke doelstelling. Aan het einde van het traject wordt er een rapportage opgemaakt waarin de onderdelen van het traject worden samen gevat.

We maken graag kennis!
Mail ons voor een afspraak op: info@bureaudapper.nl