FLOW - Bureau Dapper
16767
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16767,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Ben je werkzaam bij een woningcorporatie? Dan ken je ongetwijfeld FLOW, Fonds Leren en Ontwikkelen Woningcorporaties. De branche is in beweging en flink in ontwikkeling. Mobiliteit is belangrijker dan ooit, niet alleen voor de organisatie waarin je werkzaam bent, maar juist ook voor jezelf. FLOW zet haar middelen in om te bevorderen dat medewerkers en corporaties zich permanent ontwikkelen om zo steeds bij de tijd te zijn. Professionele lerende medewerkers die breed inzetbaar zijn en zelf hun loopbaan vormgeven.

FLOW heeft een set instrumenten laten ontwikkelen die hierin ondersteunen waaronder de Loopbaanwijzer. Op www.flowwep.nl kun je je registreren en kosteloos deze uitgebreide loopbaantest doen.

De Loopbaanwijzer helpt je het beste uit jezelf naar boven te halen en je te ontwikkelen in lijn met je interesses en talenten. Het resultaat? Inzicht in wat je kunt en wat je wilt, plus voorbeelden van richtingen en functies die goed bij je passen.

Je ontvangt vouchers voor een gratis startgesprek en twee vervolggesprekken wanneer je de loopbaanwijzer hebt afgerond. Deze kun je bij Bureau Dapper inwisselen. Je hebt dan een gesprek met onze collega Marianne Regtop of Andrea Noordink. Zij duiken samen met je in de resultaten en geven je bruikbare tips en advies wat je hiermee kunt doen. Klik op deze link en registreer je snel!

Neem contact op

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Stel je vraag en wij reageren zo spoedig mogelijk!

Spanjelaan 12-a
9403 DP Assen

Andrea Noordink 06 – 126 404 72
Agnes Tuin 06 – 136 076 69
Marianne Regtop 06 – 813 302 11

 


info@bureaudapper.nl

Kvk 63379074

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht