FLOW - Bureau Dapper
Adviesbureau voor werk en mens
Coaching, loopbaanorientatie, loopbaan, coach, nieuwe baan, loopbaanbegeleiding, loopbaantest, onderzoek, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, ontwikkelen, ontwikkeling, werkplezier, passie
16767
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16767,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Ben je werkzaam bij een woningcorporatie? Dan ken je ongetwijfeld FLOW, Fonds Leren en Ontwikkelen Woningcorporaties. De branche is in beweging en flink in ontwikkeling. Mobiliteit is belangrijker dan ooit, niet alleen voor de organisatie waarin je werkzaam bent, maar juist ook voor jezelf. FLOW zet haar middelen in om te bevorderen dat medewerkers en corporaties zich permanent ontwikkelen om zo steeds bij de tijd te zijn. Professionele lerende medewerkers die breed inzetbaar zijn en zelf hun loopbaan vormgeven.

FLOW heeft een set instrumenten laten ontwikkelen die hierin ondersteunen waaronder de Loopbaanwijzer. Op www.flowwep.nl kun je je registreren en kosteloos deze uitgebreide loopbaantest doen.

De Loopbaanwijzer helpt je het beste uit jezelf naar boven te halen en je te ontwikkelen in lijn met je interesses en talenten. Het resultaat? Inzicht in wat je kunt en wat je wilt, plus voorbeelden van richtingen en functies die goed bij je passen.

Je ontvangt vouchers voor een gratis startgesprek en twee vervolggesprekken wanneer je de loopbaanwijzer hebt afgerond. Deze kun je bij Bureau Dapper inwisselen. Je hebt dan een gesprek met onze collega Marianne Regtop. Zij duikt samen met je in de resultaten en geeft je bruikbare tips en advies wat je hiermee kunt doen. Klik op deze link en registreer je snel!

Neem contact op

Contact

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht