Coaching - Bureau Dapper
Adviesbureau voor werk en mens
Coaching, loopbaanorientatie, loopbaan, coach, nieuwe baan, loopbaanbegeleiding, loopbaantest, onderzoek, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, ontwikkelen, ontwikkeling, werkplezier, passie
17255
page-template-default,page,page-id-17255,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Coaching

Loop je vast? Ervaar je stress? Zit je niet lekker in je vel of wil je jezelf verder ontwikkelen 

Dan biedt een coaching uitkomst. Met gesprekken en opdrachten blikken we terug en kijken we vooruit. Wat heeft jou gemaakt tot wat je nu bent. Waar sta je nu, wat wil je graag en is er iets wat je weerhoudt? We onderzoeken en verkennen de mogelijkheden. En we kijken wat er voor nodig is om je weer gelukkig te maken in je baan. En dus ook in je leven.

Een coaching sessie of traject is heel persoonlijk en kan alleen slagen als jij een klik hebt met ons. Daarom willen we graag eerst met je kennismaken. Daarna bepaal je of je met ons in zee gaat.  

We werken progressie gericht, met energie en hebben kennis van zaken. We geven je praktische handvaten en zijn duidelijk en eerlijk. We gaan met respect met je om en in een vertrouwelijke setting gaan we aan het werk samen.