Agnes Tuin - Bureau Dapper
Adviesbureau voor werk en mens
Coaching, loopbaanorientatie, loopbaan, coach, nieuwe baan, loopbaanbegeleiding, loopbaantest, onderzoek, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, ontwikkelen, ontwikkeling, werkplezier, passie
16827
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16827,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
18112_BUREAU-DAPPER_PORTRET_05-TOP (1) (1)

Agnes Tuin

 

Ik bouw snel een band op met de mensen en organisaties waarmee ik werk. Dat vind ik belangrijk, want mensen maken het verschil in een organisatie.

Mijn oprechte interesse en creativiteit zijn de drijvende krachten achter de uiteenlopende opdrachten die ik uitvoer. Zo begeleid ik outplacementtrajecten, optimaliseer bedrijfsprocessen, fungeer regelmatig als sparringpartner voor HR-adviseurs en pak interim HR-opdrachten op.

Ik kom bij veel bedrijven over de vloer. Hoe is de sfeer? Wat drijft de medewerkers? En hoe betrokken is het management? Dat levert niet alleen veel waardevolle inzichten op, maar ook een groot netwerk. En daar kan ook jij je voordeel mee doen. Ben je op zoek naar een goede nieuwe medewerker? Grote kans dat ik iemand voor je vind waar je zelf nog niet eens aan had gedacht, maar die toch de perfecte match blijkt.

Typisch Agnes: betrokken, geïnteresseerd, doortastend en organisatie-sensitief.

Contact

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Stel je vraag en ik reageer zo spoedig mogelijk!

Kantoor:
Spanjelaan 12-a

9403 DP Assen

Telefoon:
Agnes Tuin 06 – 136 076 69

Mail:
info@bureaudapper.nl

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht