Samen zijn wij Dapper

Wij houden van werk. Het houdt ons bezig omdat het jou bezighoudt. Werk werkt immers het best wanneer het in beweging is. En blijft. Daarom zijn wij er, als adviesbureau voor werk en mens.

Identiteit 

Wij adviseren, begeleiden en inspireren wanneer werk of arbeidsmarkt een uitdaging is. We nemen die uitdaging niet over, maar zetten de beweging in gang. Samen met jou. Want werken aan werk doe je met elkaar. Net als grote stappen zetten naar ontwikkeling en verandering. En naar werk dat werkt. Voor mensen, voor organisaties. 

Dappere visie

Inderdaad, dat vraagt om een beetje lef, om dapper zijn. Het vraagt ook om goede begeleiding en adviezen. Om slim netwerken en verbinden. En om een nuchtere kijk op zaken, gewoon zeggen waar ’t op staat. Dat brengt mensen, loopbanen en organisaties echt in beweging. Vooruit. 

Dat is onze ervaring, de optelsom van wat wij graag doen. En waar we goed in zijn – ook dat durven we best te zeggen. Samen zijn wij Bureau Dapper. Sterk in ons werk. Daarmee maken wij het verschil. In loopbanen, organisaties én levens. 

Kennis maken?

Marianne Regtop

Een energieke en progressie gerichte samenwerker en kwartiermaker met oog voor detail, humor en respect. Ik doorbreek graag ingesleten patronen en durf zaken aan de kaak te stellen. Dit doe ik op een directe en warme manier. Ik ben een aanpakker en een verbinder die gaat voor écht contact. 

Wij zijn
Bureau
Dapper.

Wij houden
van werk.
Samen
zijn wij
Bureau Dapper.

Agnes Tuin

Ik bouw snel een band op met de mensen en organisaties waarmee ik werk. Belangrijk want mensen maken het verschil in een organisatie. Oprechte interesse en creativiteit zijn de drijvende krachten achter de uiteenlopende opdrachten die ik uitvoer.

Samenwerk partnersSamen weten
we meer!
FIENE |
helder mensenwerk

Liesbeth Bakker

Ik maak helder! Dat doe ik intuïtief, concreet en met lichtheid en relativering. Ik draag, met mijn jarenlange HR-ervaring en opleidingen, graag bij aan organisaties waar medewerkers in vertrouwen en met plezier hun talent inzetten.

Henk Mos

Het is mijn missie om vanuit energie, liefde, dankbaarheid en plezier mensen die meer uit het leven willen halen of die zijn vastgelopen verder te ondersteunen. Ik reik een behandelvorm aan die voor jou en anderen kunnen bijdragen aan meer ontspanning, balans en persoonlijke groei. 

Met Henk |
ontspannen
& ontwikkelen
Xpertise | in werk

Xandra Drost

Verbinden van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt is waar ik energie van krijg. Met meer dan 15 jaar ervaring in het werven en selecteren van kandidaten, het realiseren van de perfecte match op uiteenlopende vacatures en het optimaliseren van cv's, ben ik een ervaren adviseur. 

Sandra Fuhler

Het allermooiste aan mijn vakgebied, is dat ik elke dag met de ambities en talenten van mensen mag werken. Het is prachtig om mensen te helpen om hun vaardigheden te ontdekken! Of om mensen te laten zien waar hun capaciteiten optimaal benut worden. 

Fuhler |
talent
Stagiair |
coach in opleiding

Joeri ter Haar

Als integrale leefstijl en vitaliteitscoach (in opleiding) ondersteun ik mensen bij duurzame verandering van hun leefstijl. Door nuchtere kijk op zaken en open communicatie kom ik vlot tot de kern en help ik vaste gewoontes en patronen doorbreken. Samen werken we naar vitaal voelen en eigen regie.

Martijn Verloop

De juiste kandidaat matchen met de juiste organisatie, dat is mijn streven. Zowel commercieel (bureauzijde) als op sociaal vlak (outplacement, reorganisaties). Hier haal ik ongelooflijk veel plezier uit. Door mijn ervaring weet ik mensen snel te doorgronden. Gesprekken voer ik op een eerlijke manier en ik erken de waarde van humor, daar waar mogelijk. 

Verloop |
advies

Vol vertrouwen werken we regelmatig samen met 

Maak kennis met Dapper

Heb jij een vraag, advies nodig, zijn er ontwikkelingen binnen jouw organisatie of wil je eens sparren? 

Je bent van harte welkom voor een kennismaking. Online of op locatie kan natuurlijk ook. Wat jij prettig vindt. We maken graag kennis met je! 

Kennis maken?

Samenwerk partners

Binnen ons platform van zzp-ers binnen het werkveld personeel en organisatie werken wij samen, individueel en op interim basis aan vitaliteit, ontwikkeling, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid. We hebben uitgebreide kennis en ervaring aan boord. Denk je dat je ook bij ons past? We maken graag kennis!

Neem contact op